Bli medlem i Umeå Roller Derby!

Medlemsavgiften för 2018 är 300 kronor.

Träningsavgiften är för närvarande 850 kr per termin.

Vill du endast vara icke skejtande men röstberättigad medlem betalar du således 300kr.

Vill du delta i träningar som skejtande medlem betalar du medlems- och träningsavgiften som en klumpsumma på 1150 kr.
Är du i behov av en avbetalningsplan går det jättebra att kontakta föreningens kassör.

Vid betalning anger du ditt namn och M för icke-skejtande och SM för aktivt tränande medlem.

Betalning sker till bankgiro 790-6191.

Har du inte tidigare varit medlem så behöver vi följande uppgifter från dig:

• Fullständigt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • E-postadress

I enlighet med GDPR så kommer vi enbart att ha kvar dina uppgifter så länge som du är medlem. När du inte längre önskar att vara medlem så kommer vi att radera dina uppgifter.

Skicka ett mejl till info@umearollerderby.se med uppgifterna som listats ovan. När vi har mottagit dessa och din betalning så kommer du få tillgång till föreningens arbetsutrymme på Podio.

Riksidrottsförbundet Svenska Skridskoförbundet
Vill du sponsra föreningen eller laget?
Mejla oss på info@umearollerderby.se