Arkiv

2011-12-17

Publicerad Saturday, December 17, 2011 00:00
Bout

Igår avslutade laget den här säsongen med en mycket bra träning med många skratt! Jag hoppas även att det är precis så nästa säsong kommer att börja, med en bra och rolig träning - kanske något förvirrande då Coral och jag kommer att vara tränare. Det är en upplevelse som jag ser fram emot, då ska vi få er att svettas som aldrig förr!

 

Jag vill tacka hela vårat fantastiska lag, Bilda som är våran sponsor, alla derbybrudar som varit här och tränat med oss, alla inblandade parter i vårat scrimmage, för en bra säsong och önska er en god jul och gott nytt år! Kom ihåg datumet 13 januari, det är då vi sätter fart på laget igen och tränar bort all julmat och julgodis som kanske har satt sina spår.

 

Derbykärlek i massor!

 

/Innhercunt

Riksidrottsförbundet Svenska Skridskoförbundet
Vill du sponsra föreningen eller laget?
Mejla oss på info@umearollerderby.se

© 2022 3DG Webbpartner
Information om cookies