Arkiv

2016-05-30

Publicerad Monday, May 30, 2016 00:00
Bout

I helgen placerade sig Ume Radical Rollers på en tredjeplats i turneringen S.W.E.E.T i Lidköping där 10 lag deltog. Resultatet stod klart efter att semifinalen mot Åbo B-AJS ställdes in på grund av att Ume Radical Rollers var tvungna att lägga sig i en eventuell final. Detta på grund av att finalen krockade med resplaner hem. Därför valde Åbo att inte spela semifinalen och istället vila upp sig inför finalen som de skulle få spela oavsett resultatet i semifinalen. Ume Radical Rollers ser dock fram emot att kunna spela mot Åbo B-AJS i framtiden och hoppas att kunna få till en hemma match redan i höst!

 

Turneringen vanns sedan av mixlaget Jutland Feisty Farmers från Danmark.

 

Ume radical rollers är nöjda och glada med sin insats i helgen. De spelade sitt eget spel, smart och sammanhållet. I turneringen syntes verkligen resultat av den hårda träningen som laget har lagt ner under säsongen, alla taktiker och spel fungerade väldigt väl. Dessutom fick alla spelare chans att glänsa och visa vad de går för, ingen var osynlig på tracken. Och det är väl bra lagspel om något!

Förutom laget så representerades Umeå Roller Derby i offcialsteamet där vår NSO Restless Bitch Face deltog. Hen NSOade som Pentalty Timer och Score Keeper. Restless Bitch Face rapporterar att turneringen var kul och lärorik! Det var både nyttigt för att knyta nya kontakter inom derby världen. Turnering var också en utmaning, där hen fick lära sig mycket nya saker att ta med sig till föreningen men den gav också tillfälle att öva på gamla kunskaper!

Resultat för Ume Radical Rollers under turneringen var:


Radicals - Sun city rollers (Karlstad) 258-41
Radicals - Jutland Feisty Farmers (mixlag) 28-89
Radicals - The Royal Brigade (Stockholm) 130-47
Dock City Plan B (Göteborg) - Radicals 174-197

 

IMG_6922 

 

IMG_6903

 

IMG_6866

 

IMG_6890

Riksidrottsförbundet Svenska Skridskoförbundet
Vill du sponsra föreningen eller laget?
Mejla oss på info@umearollerderby.se

© 2023 3DG Webbpartner
Information om cookies