Arkiv

Årsmöte 2020

Publicerad Wednesday, January 29, 2020 14:00
Föreningen

Datum: söndag 16 februari 2020
Tid: 13.30-16.30
Plats: Idrottens hus/SISU, Kungsgatan 89

 

Samtliga medlemmar i Umeå Roller Derby är välkomna på årsmöte den 16 februari.

Kaffe och te kommer att finnas på plats, men alla uppmuntras att ta med fika till knytis.

 

Motioner för årsmötet ska skickas till styrelsen senast den 26 januari 2020. Svar på
motionerna kommer att finnas tillgängliga på Podio den 9 februari.

 

För att förenkla arbetet kommer årsmötesprotokollet att justeras och skrivas under direkt efter mötet. Därmed är det krav att samtliga i nya styrelsen, årsmötets sekreterare och ordförande samt justerare stannar efter mötet har avslutats. Det rekommenderas även att nya styrelsen tar ett konstituerande möte direkt efter årsmötet.

 

Välkomna!

 

/Styrelsen 2019

2015-01-12

Publicerad Monday, January 12, 2015 00:00
Föreningen

Umeå Roller Derby's styrelse bjuder varmt in föreningens medlemmar till årsmöte i Umeå den 7e Februari 2015.

 

Anmälan, mer info, samt information om nomineringar till föreningsposter hittar ni i kallelsen nedan.

 

Kallelse till årsmöte 2015

 

Välkomna!

 

// Ordförande Maurine Filip med styrelse

2014-08-21

Publicerad Thursday, August 21, 2014 00:00
Föreningen

Föreningen växer, fler medlemmar, fler uppgifter, och ett större behov av att kommunicera effektivt! Därför är vi exalterade över att pröva Podio, ett kommunikationsverktyg för organisationer!

 

Läs mer: www.podio.com

 

podio_logo

2014-05-25

Publicerad Sunday, May 25, 2014 00:00
Föreningen
Foto: Lena Brylle, QLTR
Foto: Lena Brylle, QLTR

Nu är det lite mer än en vecka sedan Radical Rookie Rebellion tog plats och intrycken börjar falla på plats. Dagen var fantastiskt rolig och fartfylld och satt inte ner många minuter under dagen. Fötterna ömmade lite framåt kvällen men under dagen var det bara kul att springa runt och prata med alla volontärer och officials för att se till så alla hade det bra och att allt fungerade.

 

Arbetet med RRR började någon gång tidigt i höstas, så hela projektet från idé till att dagen faktiskt genomfördes tog runt 8 månader med brainstormande, möten, hundratals e-mail som skickats tvärs över hela Europa. När vi väl stod där den 17:e maj så kändes det nästan lite overkligt, detta var något som hela tiden legat så avlägset långt fram i kalendern.

Foto: David Haglund, QLTR
Foto: David Haglund, QLTR

Dagen blev helt fantastiskt bra! Bättre än vad vi nästan vågat hoppats på! I publiken satt runt 100 personer, vår stream hade nästan 200 views, special edition-merchen sålde nästan slut och i kiosken fick vi springa och köpa fler korvbröd. I bäst av allt; alla verkade glada!

Vi är enormt tacksamma för de fina samarbeten vi lyckats etablera inför RRR. Umeå2014 gav oss ett kulturskjutsbidrag, vilket gav oss möjligheten att förverkliga

Våra fantastiska domare! Foto: Lena Brylle, QLTRVåra fantastiska domare! Foto: Lena Brylle, QLTR

många idéer som kanske inte varit möjliga annars. Mikael Berglund från Omnejden hjälpte oss med en grafisk profil som passade evenemanget bra och hjälpte oss med enhetlighet i vår profil utåt i sociala medier. Håkan Lyxzén (med son) från Pro Streaming skötte alla kameror och bistod oss med den proffsigaste stream vi sett på länge! I kiosken hade vi möjlighet att sälja vegankorv från Astrid och Aporna eftersom de erbjöd oss ett förmånligt paketpris.

Foto: David Haglund, QLTRThunder & Slinky med roller derby-podcasten "Derbypussar" fanns på plats som announcers. Foto: David Haglund, QLTR

 

På plats under dagen i Udominate arena fanns också en rad människor som gjorde dagen oförglömlig! Fantastiska Quad Roller Skate Shop kom och sålde alla möjliga derbyprylar, Lena Brylle och David Haglund från QLTR var där och förevigade dagen med enormt fina foton och Kristina Milton från P4 Västerbotten kom och gjorde en liveintervju med oss!

 

 

 

Det absolut största tacket vi vill skicka ut är såklart till alla volontärer, NSOs, officials och spelare som kom och gjorde dagen möjlig. Utan er hade det inte blivit något av det här. Vi är så enormt glad att ni kom och att ni alla såg ut att ha kul! Vi hoppas av hela våra hjärtan att alla som kom hade en fin upplevelse!

 

/Amanda Hembäck & Maurine Filip - Projektledare

 

Colour codes:CMYK 15-100-100-0, RGB 210-35-42, Pantone 1797

Foto: Lena Brylle, QLTR
Foto: Lena Brylle, QLTR
Foto: David Haglund, QLTR
Foto: David Haglund, QLTR
Foto: David Haglund, QLTR
Alla spelare efter en hård dag! Foto: David Haglund, QLTR

 

Riksidrottsförbundet Svenska Skridskoförbundet
Vill du sponsra föreningen eller laget?
Mejla oss på info@umearollerderby.se

© 2024 3DG Webbpartner
Information om cookies